مزایای روش EM

EM ای ام باکتری چیست

ریزاندامگان کارآ یا میکروارگانیسم‌های مؤثریا  ریزجانداران مفید که برگردان پارسی واژه‌های افکتیو میکروارگانیسمز ( Effective Microorganisms) است و آن را به اختصار « ای ام» ( EM) می‌نامند.  فن آوری ای ام-EM یک تکنولوژی زراعی سازگار با محیط زیست است.

روش EM در سال ۱۹۸۰ میلادی توسط پروفسور دکتر تروو هیگا (Prof. Dr. Teruo Higa) در دانشگاه ریوکیوز، شهر اکیناوا (ژاپن) کشف شد و در جهان جهت استفاده در کشاورزی پخش گردید. هدف و ایده نخستین پروفسور هیگا این بود که برای مواد سمی و شیمیایی که در کشاورزی استفاده می‌شود جایگزینی بیابد. وی پس از موفقیت در این زمینه مصمم شد که از سودمندی‌های این تکنولوژی در بخش‌های دیگر مانند درمان و پزشکی نیز استفاده کند. و پس از ۱۰ سال پژوهش و آزمایش در دانشگاه ریوکیوز اکیناوا بالاخره سودمندی‌های آنرا در بخش‌های دیگر را کشف کرد.

ای ام ورمی کمپوست - مزایای روش EM

ای ام – EM

 

سودمندی های روش EM ای ام در تولید کمپوست

– زدودن کامل بوهای ناشی از کمپوست
– تسریع کمپوست
– ضایعات کمتر
– کاهش هزینه
– تجزیه و کمپوست مواد خام (چربی، روغن و غیرو)

 

 سودمندیهای باکتری ای ام EM در مزرعه

–  کاهش هزینه های اقتصادی هم برای کشاورز و هم برای مصرف کننده
– تولید بیشتر
– فراهم کردن محصولات سالم و غنی برای سلامتی بیشتر
– فراهم کردن علوفه سالم برای جانوران
– پالودن خاک از زهرآب ها و بهبودی آن
– کمک به زمین برای نگه داشتن آب بمدت طولانی و مبارزه با خشکسالی با کمک کمپوست و بکاشی
– نگه داشتن آب در زمین و جلوگیری از بروز سیلابها با کمک کمپوست و بکاشی
– جلوگیری از آلودگی محیط زیست (زمین، آبهای روان، آبهای زیر زمینی، خوراک، علوفه و درنتیجه سلامتی جانوران و انسان).
– همه جانداران سودمند درون خاک را تقویت می کند.
– از مزرعه در برابر قارچ ها و آفات پشتیبانی می کند.

مطلب پیشنهادی:
تولید ورمی کمپوست در بارندگی

 

سودمندی های EM در ورمی کمپوست

– کاهش مدت کمپوست
– ساختن فضای مناسب برای رشد و تکثیر کرم ها
– تنوع و افزایش جمعیت میکروارگانیسم ها
– بالانس میکروارگانیسمی موجود در کمپوست
– سرکوب پاتوژن ها
– تسریع تبدیل مواد آلی به هوموس (Humus)

 

 

ارسال دیدگاه

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد. فیلدهای مورد نیاز نشانه گذاری شده اند