Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home2/vermicom/domains/vermicomposting.ir/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2854 Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home2/vermicom/domains/vermicomposting.ir/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2858 Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home2/vermicom/domains/vermicomposting.ir/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/output.class.php on line 3708 طرح توجیه اقتصادی ورمی کمپوست راکتوری | ورمی کمپوست
طرح توجیه اقتصادی ورمی کمپوست راکتوری

طرح توجیه اقتصادی ورمی کمپوست بوسیله دستگاه راکتور

در این پست سعی داریم طرح توجیه اقتصادی ورمی کمپوست با دستگاه راکتور را بررسی کنیم .

اپراتوری کم روزانه  در دستگاه راکتور تولید کرم خاکی و کود ورمی کمپوست

 

معایب روش راکتوری در ایران

با اینکه گروه ورمی کمپوستینگ پیشرو در زمینه تولید دستگاه های راکتوری در ایران است ولی همواره باید طبق اصول اخلاق حرفه ای در کسب و کار معایب این روش نیز به وضوح بیان شود . از دلایل عمده استقبال سرد مزارع تولیدی ورمی کمپوست درر ایران می توان به موارد زیر اشاره کرد :

۱ عمدتا دستگاه های موجود در بازار از جمله این دستگاه که البته قابلیت های فراوانی دارد کپی برداری شده از روی فیلم های اینترنتی است بنابراین ممکن است بعد از مدتی دچار مشکلاتی شوند که باعث هزینه نگهداری بالا برای کاربر شوند .

۲ هزینه اولیه بسیار بالا برای خرید این دستگاه از مهمترین معایب دستگاه های راکتوری در ایران است که اثر مستقیم بر قیمت تمام شده محصول نهایی دارد . در بازار امروزه ایران رقابت در تولید محصول با کیفیت با هزینه کم در اولویت قرار دارد.

۳ تولید کم محصول در دستگاه ها و بدلیل محدودیت مالی در اضافه کردن دستگاه ها بخاطر هزینه زیاد خرید دستگاه های جدید .

مجموع عوامل بالا باعث شده است که تمام کارگاه های موفق تولید ورمی کمپوست در ایران از این روش استفاده نکنند .

روش پیشنهادی گروه ورمی کمپوستینگ جهت تضمین تولید موفق محصول با کیفیت با کمترین هزینه را در لینک زیر مطالعه کنید :

 

اموزش ورمی کمپوست بهینه و کاهش هزینه( ۱ )

نا گفته نماند بازار ایران با بازار های اروپایی و امریکایی متفاوت است .

 

  تولید روزانه ورمی کمپوست در دستگاه راکتور

در مقایسه با سیستم سنتی (سبدی یا پشته ای ) که  حداقل زمان برداشت بین دو تا چهار ماه می باشد ،  در دستگاه راکتوری  برداشت به صورت روزانه انجام میگیرد که در کیفیت محصول برداشتی تاثیردارد .

مطلب پیشنهادی:
انگل های کرم و بستر و راههای مقابله

 

 بررسی استرس کرم خاکی در سیستم یونیت راکتوری

در طرح توجیه اقتصادی ورمی کمپوست سیستم سنتی به دلیل مکانیزه نبودن کار برای هوا دهی و غذا دهی و ایجاد رطوبت کافی برای کرم ها باید سطح بستر را به هم زده و یا سبدها را جا به جا کنند که این امر سبب وارد شدن  تنش و صدمات فیزیکی محدود ناشی از برخورد بیل یا چهارشاخ  به کرم ها میشود .
میتوان گفت این تنش باعث ریزش کوکون های موجود در کمربند تناسلی  کرم میشود و با  از بین رفتن لاروها و کوکون ها  ، کرم ها به مانند قبل از غذای موجود در بستر استفاده نمی کنند . این امر  در نهایت بر راندمان تولید کرم خاکی و نیز کیفیت کود و زمان تولید اثرات نامطلوبی برجای میگذارد .اما در سیستم های راکتوری چنین نیست

.

 

عدم  نیاز به جدا سازی کوکون از کود در دستگاه راکتور

در سیستم سنتی کار جداسازی کوکون و کرم از کود به صورت سرند دوار یا سرند حرارتی و یا ویبره انجام میگیرد که این هم خود باعث صدمات و تلفات و یا حداقل کاهش وزن کرم ها میشود .
در طرح توجیه اقتصادی ورمی کمپوست در دستگاه های راکتوری  کرم ها به جای این که برای پیدا کردن غذا و محیط ایده آل  به عمق پیشروی کنند به سطح می آیند چون رطوبت و غذا به صورت روزانه از روی بستر تامین میشود وهوا برای تامین اکسیژن نیز وجود دارد .  ( کوکون ها  در لایه های پایینی بستر می مانند و پس از تولد  در جستجوی غذا به سطح می آیند .  بنابراین تولید و تکثیر کرم خاکی به حداکثر میرسد .

 

نا گفته نماند روش ابداعی گروه ورمی کمپوستینگ در جداسازی اسان کوکون ها در روش پشته ای این مشکل را در روش پشته ای بر طرف نموده است . 

 

تغذیه به صورت روزانه در دستگاه راکتور ورمی کمپوست

در این روش تغذیه به صورت روزانه از سطح بستر انجام میگیرد و نیازی به برهم زدن بستر برای پخش غذا برای کرم ها نیست و برداشت محصول هم با اعداد و ارقام مشخص از زیر دستگاه انجام میگیرد.

مطلب پیشنهادی:
تولید مثل در کرم های ورمی کمپوست

 

تجهیزات دستگاه راکتور ورمی کمپوست

دستگاه مجهز به جعبه کنترل با سیستم سنسرهای رطوبت و دما برای نشان دادن رطوبت و دمای محیطی و دارای تایمر کنترل زمان و حجم آبرسانی برای مجموعه میباشد.

 

 میزان تکثیر کرم  خاکی در راکتور ورمی کمپوست

در این روش تکثیر کرم چند برابر سیستم سنتی میباشد که با افزایش تعداد و تراکم کرم ها هم تکثیر کرم بیشترمیشود و هم باعث تولید روزانه کود بیشتر میشود. اما در روش پشته ای مشکلاتی وجود دارد که باعث هدر رفت کوکون ها و کاهش چشمگیر تکثیر کرم خاکی هستیم .

 

البته رفع این مشکل در سیستم پشته ای توسط مهندسین گروه ورمی کمپوستینگ از ابداعات منحصر بفرد گروه ورمی کمپوستینگ است .

 

 دستگاه راکتور ورمی کمپوست  دوار

گروه طراح  و سازنده  دستگاه های فوق حرفه ای و سنگین ورمی کمپوستینگ ،  دستگاه راکتوری کامل و تمام اتوماتیک دوار تولید کود ارگانیک ورمی کمپوست را با مشورت متخصصان فن،  طراحی و بعد از انجام تست های نهایی آماده عرضه به بازار نموده است .
دستگاه به شکل یک سرند دوار عمل کرده و کود ورمی حاصل به صورت سرند شده به شماره  پانچ ۴ میلی متر می باشد . ضمنا بدیل اینکه دستگاه به طور تمام اتوماتیک رطوبت ، تهویه ، دما و دیگر فاکتور های مهم در تولید ورمی کمپوست مرغوب را برای مخزن ایجاد می کند ، کود ورمی کمپوست بدست آمده از کیفیت قابل ذکری برخوردار است. ناگفته نماند طراحی و نقشه ساخت اولیه دستگاه به همراه عکس های آن از کشورهای پیشرو در زمینه تولید ورمی کمپوست کپی برداری شده است و با آزمایش و تست های مختلف توانایی خود را در تولید موفق کود ورمی کمپوست با کیفیت بالا نشان داده است .
مشخصات کاملتر دستگاه را میتوانید در همین سایت با عنوان (فروش دستگاه راکتور ورمی کمپوست – حرفه ای )  مطالعه نمایید .

مطلب پیشنهادی:
کود مرغوب شناسایی ورمی کمپوست با کیفیت

 

دستگاه راکتور ورمی کمپوست 300x225 - طرح توجیه اقتصادی ورمی کمپوست راکتوری

دستگاه راکتور ورمی کمپوست – دوار – عکس از محمد نادمی

 

  دستگاه راکتوری  ورمی کمپوست مکعبی

گروه طراح  و سازنده  دستگاه های ورمی کمپوستینگ ، دستگاه راکتوری کامل و نیمه  اتوماتیک مکعبی تولید کود ارگانیک ورمی کمپوست را با مشورت متخصصان فن و بعد از انجام تست های نهایی آماده عرضه به بازار نموده است .

دستگاه به شکل یک جعبه مکعبی می باشد که کود گاوی و دیگر بقایای پوسیده گیاهی از بالا وارد دستگاه شده و بعد از طی فرایند تغذیه توسط کرم کمپوستر ، از زیر محفظه  ، ورمی کمپوست مرغوب تولید و خارج میشود . کود ورمی کمپوست بدست آمده از کیفیت قابل ذکری برخوردار است . این دستگاه نیز  طراحی و نقشه ساخت اولیه  به همراه عکس های آن از کشورهای پیشرو در زمینه تولید ورمی کمپوست کپی برداری شده است و با آزمایش و تست های مختلف توانایی خود را در تولید موفق کود ورمی کمپوست با کیفیت بالا نشان داده است .
مشخصات کاملتر دستگاه را میتوانید در همین سایت با عنوان (طراحی و تولید راکتور ورمی کمپوست مکعبی)  مطالعه نمایید .

 

راکتور تولید ورمی کمپوست 300x281 - طرح توجیه اقتصادی ورمی کمپوست راکتوری

راکتور تولید کود آلی ورمی کمپوست مکعبی – عکس از محمد نادمی

 

گارانتی و خدمات پس از فروش دستگاه های دوار و مکعبی راکتور  ورمی کمپوست

دستگاه های راکتور فوق دارای یک سال گارانتی از تاریخ فروش می باشد . گارانتی از لحاظ فنی و تخصصی است . گارانتی شامل حوادث طبیعی از قبیل آتش سوزی ،زلزله ، سرقت ، نوسانات شدید برق ، ورود آب به PLC و موتورها ، ضربه شدید و غیره نمی باشد .
تامین قطعات و تعمیرات در صورت نیاز تا پنج سال پس از تاریخ فروش می باشد .

 

برای بازدید از نزدیک یا ثبت سفارش برای خرید دستگاه راکتور می توانید با شماره ۰۹۳۷۷۷۰۹۹۰۱  تماس حاصل نمایید .

محمد نادمی مدیر گروه ورمی کمپوستینگ